GY-ÚT Vasútépítő 88 Kft.

Ömlesztett áru szállítás

Rendelésre – saját készletről is – vállaljuk kitűnő minőségű ömlesztett áruk házhoz szállítását – homokot, kavicsot, sódert, termőföldet, darált betont. A szóródó anyagokat többek között a társaságunk tulajdonában lévő majosházi Brendon Bányából szállítjuk.

 

A szóródó anyag szállításához jellemzően billenőplatós teherautót alkalmazunk annak érdekében, hogy könnyebb legyen a lerakodás, hiszen ilyenkor nincs szükség emberi erő bevonására, csak a megfelelő helyre kell járni a gépkocsival, és a plató megdöntésével a kavics magától lecsúszik a kért helyre. Szükség esetén a megrendelt anyagot több kisebb részletben is lerakható, amennyiben ez segítséget nyújt a későbbi munkában vagy az elterítésben.

Állunk megrendelőink rendelkezésére! Gyakori kérdések a sóder szállítás kapcsán:

Mennyibe kerül a szállítás?

A különböző anyagok szállítási költségét az adott megrendelés határozza meg. Természetesen nagyobb mennyiség, több termék, esetleg építőanyag vásárlása esetén ezek a költségek kedvezményesebbek lehetnek, mint normál esetben.

Több részletben is lehetséges?

Ha nagy mennyiségről van szó, ha több helyszínről, ahová kisebb teherautóval tudunk behajtani, ahova nem lehet egyszerre sokat kiszállítani, akkor több fuvarral is megoldható. Ez minden esetben csak a megrendelőn, illetve a közös megegyezésen múlik. Próbáljuk rugalmasan kezelni az ilyen helyzeteket.

Egyszerre többféle anyag is szállítható?

Ezt nagyon nem ajánljuk, mivel forgalomtól és útviszonyoktól függően a különböző típusok a platón összekeveredhetnek, így a megrendelés csak az ügyfél felelősségére teljesíthető.

Hol vállaljuk a szállítást?

A telephelyünktől 50-70 kilométeres körzeten belül bárhová szállítunk. Természetesen, ha minket választ, a megfelelő szállítási költség ellenében szívesen teljesítjük megrendelését messzebbről is.

Mekkora mennyiséget tudunk egyszerre kiszállítani?

Egyszerre vagy egymás után akár több teherautót is tudunk indítani. Adott időszak kérdése. Biztosan megegyezünk. Igyekszünk minden megrendelőnket a leggyorsabban kiszolgálni.

A szállításkor után kérhető segítség az elterítésben?

Amennyiben szüksége van professzionális elterítésre, egyeztessünk erről, hiszen gépi földmunkához van markolónk vagy forgó kotrón, amivel ez megoldható. Az is megoldás lehet, hogy több részletben billenti le kollégánk az árut.

 

Majosházi telephelyünkön vásárolható:

Tűzifa (kuglizott nyárfa): 2000,- Ft/mázsa
Töltőföld: 3600,- Ft + áfa/m3
Sóder: 1800,- Ft/tonna
0-24-es sóder: 4200,- Ft/tonna
0-20-as murva: 4800 Ft/tonna, 7200,- Ft/m3
Szállítás: 350 Ft/km

i

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
telefonon, vagy emailben!