GY-ÚT Vasútépítő 88 Kft.

Munkaerő közvetítés

Hazai és multinacionális megrendelőink egyaránt igénybe veszik munkaerő közvetítési és kölcsönzési szolgáltatásunkat, melynek díja költségként elszámolható.

Megrendelőink válláról levesszük a hirdetéssel, toborzással, kiválasztással, adminisztrációval, bérszámfejtéssel, esetenként vidéki beszállítással, szállásolással, stb. járó terheket. Ez által cégük pénzt és időt spórol meg. Ha gyorsan és hatékonyan szeretne új munkaerőt, forduljon hozzánk.

Munkavállalói tartós betegsége, szabadsága, külföldi útja vagy akár GYES idején a munkavégzés kölcsönzött munkavállalóval folyamatos marad, mialatt visszavárják a kollégát. Ugyanígy létszámstopot esetén is, a bérkeret túllépése nélkül pótolhatók a feladatokhoz hiányzó munkavállalók.

Saját kidolgozott toborzási technika alapján dolgoznak munkatársaink. Munkakörönként felügyeljük és ellenőrizzük, hogy kizárólag a munka elvégzésére alkalmas szakmailag képzett munkavállalókat állítsuk munkába. Amennyiben az adott munkavállaló az elvárásoknak mégsem felelne meg, a megbízóval való egyeztetést követően, cseréljük.

Vezető munkavállalónk a helyszínen maga is végzi az ellenőrzést. A dolgozók teljesítményét, munkához való hozzáállását folyamatosan mérjük.

Cégünk garanciát vállal a kölcsönzött munkaerőért. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, magunk gondoskodunk munkavállalóink szakmai továbbképzéséről, fejlesztéséről.

i

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
telefonon, vagy emailben!