GY-ÚT Vasútépítő 88 Kft.

Munkaerő biztosítása, alvállakozói formában

Hazai és multinacionális megrendelőink munkaerőigény esetén egyaránt igénybe veszik alvállakozói szolgáltatásunkat, melynek díja költségként elszámolható.

Megrendelőink válláról levesszük a hirdetéssel, toborzással, kiválasztással, adminisztrációval, bérszámfejtéssel, esetenként vidéki beszállítással, szállásolással, stb. járó terheket. Ez által cégük pénzt és időt spórol meg. Ha gyorsan és hatékonyan szeretne új munkaerőt, forduljon hozzánk.

Munkavállalói tartós betegsége, szabadsága, külföldi útja vagy akár GYES idején a munkavégzés folyamatos marad. Ugyanígy létszámstopot esetén is, így a bérkeret túllépése nélkül pótolhatók a feladatokhoz hiányzó munkavállalók.

Saját kidolgozott toborzási technika alapján dolgoznak munkatársaink, hogy az alvállakozói csapat megfelelő legyen. Munkakörönként felügyeljük és ellenőrizzük, hogy kizárólag a munka elvégzésére alkalmas szakmailag képzett munkavállalókat állítsunk munkába.  

Csoportvezető munkavállalónk a helyszínen maga végzi az irányítást és ellenőrzést. A dolgozók teljesítményét, munkához való hozzáállását folyamatosan mérjük.

Cégünk garanciát vállal az alvállakozói munkáért.   

i

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
telefonon, vagy emailben!