GY-ÚT Vasútépítő 88 Kft.

Betonvas szerelés, zsaluzás, betonozás

Ipari ingatlanok, csarnokok, üzemek, lakóparkok, családi házak építésénél alvállalkozóként betonvas-szerelési, zsaluzási és betonozási munkákat vállalunk. Tudunk segíteni a kiszállításban és daru szervezésben is.

Az előkészítés során elvégezzük a betonacélok méretre vágását és hajlítását, vasbeton szerkezetek helyszíni szerelését és a kötözést, kötöződróttal és gyorskötözőkkel. A legjobb, ha a háló a kijelölt betonvastagságnak nagyjából a közepére kerül, maximum 10-15 centis átlógással.

A betonacél – dacára a megfelelő kezelésnek –, gyakran rozsdásodik, ami hosszabb távon komoly probléma lehet. Emiatt igyekszünk már eleve rozsdamentes betonacél elemeket lefektetni a betonba, vagy ha ez nem valósítható meg, akkor úgy kialakítani a beton felületét, hogy az acél egyáltalán ne találkozzon a szabad levegővel, az oxigénnel, azaz minden oldalról több centiméter beton fedje.

Szakembereink profin és gyorsan elvégzik a zsalu szállítását és felállítását is. A helyes zsaluzáshoz fontos, hogy masszív szerkezetet építsünk, megfelelő hosszúságú és mennyiségű rögzítő anyagot használjunk.

i

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
telefonon, vagy emailben!